Uvaženi Promoteri, poštovani potrošači,     

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da kompanija Hemel i ovoga puta odgovara na učestale zahteve tržišta nastavkom plasmana:

  1. Preparata iz kolekcije za sunčanje Hemel Sun Care, napravljenih od prirodnih mineralnih pigmenata i organskih hidrolata (lavanda, smilje, božije drvce). Preparati ne sadrže vodu, veštačke boje, konzervanse, sintetičke mirise i filtere i druge štetne materije. Nećete brinuti o negativnim efektima koji mogu nastati usled kontakata sintetičkih komponenti sa suncem: fleke, pege, različiti oblici maligniteta... Hemel Sun Care će vam omogućiti bezbedno i zdravo uživanje na suncu, pružiti neponovljivi osećaj mekoće i hidratacije, kožu učiniti zdravom, preplanulom i lepom.
  2. Da bi letovanje proteklo bez neprijatnosti, osim zaštite, kožu treba redovno negovati preparatima iz bogatog Hemelovog asortimana. Ovom prilikom izdvajamo preparat za osvežavanje i negu tela Hemel Anti Dry Bodi Fluid - preparat koji hidrira kožu tokom celog dana, vraća joj elastičnost, štiti od štetnih uticaja spoljašnjih faktora, hrani je i regeneriše. Pogodan je za sve koji žele da na prirodan način intenzivno hidriraju i revitaliziraju kožu tela.
  3. Iskoristićemo ovu priliku da vam preporučimo i preparat za negu lica Hemel Anti Dry Face Care, koji će se pojaviti na tržištu krajem jula meseca. Preparat intenzivno hidrira kožu lica, optimalizuje metabolizam na ćelijskom nivou i redovnom upotrebom dovodi do vidljivog poboljšanja opšteg stanja tretirane kože, tonusa i elastičnosti. Vaše ranije stečeno iskustvo u primeni ovog preparata nam je veoma važan adut za njegovu preporuku.

Predlažemo vam da se sa karakteristikama preparata, načinom primene i očekivanim efektima detaljnije upoznate na našem sajtu www.hemelco.com

Srdačno,
Vaš HEMEL25 godina sa Vama
Poštovani saradnici,

Zadovoljstvo nam je da Vas informišemo o poslovnim novostima koje će se pozitivno odraziti na zajednički, budući rad i omogućiti značajno brži i ekspanzivniji razvoj poslovanja:

1. od 01. januara 2016.godine globalni, internacionalni Hemelov sistem omogućuje Vam poslovanje i širenje mreže saradnika u svim državama sveta. Na ovaj način imate mogućnost da ostvarujete zaradu i od plasmana preparata na svetskom tržištu bez ikakvog ograničavanja;

2. posebna pogodnost za razvoj globalne, svetske mreže je besplatna dostava u bilo kojoj državi, za sve pojedinačne i grupne pakete, čija je fakturna vrednost veća od 140 eura (oko 100 poena sa popustom od 30%), za sve zemlje u kojima ne postoje nacionalni centri;

3. praktičnu Online kupovinu putem Interneta, moći ćete da obavljate preko našeg sajta www.hemelco.com;

4. snabdevanje preparatima i registraciju povlašćenih Promotera, možete obavljati i na našem promotivnom štandu u tržnom centru UŠĆE (I sprat), na Novom Beogradu;

5. prodavnica na Zelenom Vencu, u ul. Kraljice Natalije br. 1 u Beogradu, više neće raditi;

6. do 31. marta 2016.godine možete koristiti posebnu pogodnost - besplatnu, brzu, kurirsku dostavu na kućnu adresu, u celoj Srbiji.

Verujemo da ćete iskoristiti ponuđene pogodnosti u radu i iste preporučiti svojim saradnicima u cilju ubrzanog razvoja zajedničkog posla.


S uvažavanjem,
Vaš Hemel
Poštovani,

Kompanija Hemel je odlučila da ovu godinu, pored objavljenih novosti, otpočne i aktivacijom svog promotivnog štanda u tržnom centru Ušće, na Novom Beogradu, na prvom spratu.

Namena našeg štanda je doprinos promociji Hemel-ovih preparata, njihovoj ulozi u zdravoj nezi tela i načinu života, animacija i interakcija sa krajnjim korisnicima.

Nadamo se da ćete biti u prilici da nam se pridružite.

Očekujemo vas!

Usce Shop

Usce Shop